Partner - sponzorKdo je kdoProfil: 2015 Team AC SPARTA PRAHA cycling![]()
Nástěnka
Všechny zprávičky Kalendář
Tour de Brdy 8.červen 2024 Info 8. Červen 24 - So, 13:00 Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz Více událostí v kalendáři Z fotogalerie
Stojí za návštěvu
Sportimage
![]() aktuální sportovní informace Brdská stopa - info z Brd ![]() aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery BikeStream ![]() Cyklistický webzine Penzion - Výhledy na Brdy ![]() Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku. V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50. Tomáš Hrubý - Axiory ![]() Portfolio management - Tomáš Hrubý Více odkazů. ![]() ![]() |
ČlánekNabitá sezóna. Vítězové Tour de Brdy přijeli rovnou z L´Étape![]() St - 14. Červen 2023, 23:19 - roadcycling.cz Jak zní recept na výhru na Tour de Brdy? Aspoň pro letošek máme zcela zaručený: Dejte si den před tím L´Étape! I když oba vítězové to vzali trošku odlišně. Petr Fiala jel v sobotu na Křivoklátskou dlouhou trať (145 km), kde skončil třetí, ale o den později měl výborné nohy. Jana Milec Jiřincová je sice v neděli už po předchozí „střední“ (102 km) námaze tahala ztěžka, zato zkompletovala vítězný double. Ženám vládla (za 2:28:58) Jana Milec Jiřincová, 36letá máma šestnáctiměsíční holčičky na rodičovské dovolené. „Bylo to těžší, jela jsem většinu „na samotku“, už hned po prvním kopci. Kluci nejdřív moc nestřídali a pak mi ujeli. Ve sjezdech jsem byla opatrnější a jela si podle sebe. Posledních deset kiláků jsem si pak spíš hlídala defekt, protože loni jsem právě tady píchla. Jsem ráda, že se to povedlo. Trasa je moc pěkná, jindy se tam tolik nedostanete,“ usmívala se dáma, pocházející z Hvožďan, tedy zdejšího regionu, kam občas vyrazí za rodiči z pražských Modřan stovečku na kole. V pelotonu se objevila možná třetina gravelů, k tomu i pár horských kol. Ona jela na cyklokrosce s 28mm plášti. „Příště si vezmu ještě širší se vzorky,“ dodala. V týdnu stíhá trénovat deset až dvanáct hodin, často vyráží v pět ráno. A jak se tedy zrodil náročný double? Loni dostala startovné na L´Étape a manžel ji vyslal také do celé série RoadRace. Jenže před dvěma týdny přijala pozvání týmu Unlimited KM Trading CZ a objela čtyřetapový Tour de Feminin, závod 2.2. kategorie UCI, kde byla v časovce dokonce čtvrtou nejlepší Češkou. Ale vinou toho už nestihla Mamuta. A protože by takhle přišla o další body do seriálu, musela i na Brdy. „Ještě se vydám na Krakonoše, ale pak si dám trochu pauzu,“ plánuje nezdolná sportovkyně. Vždyť i do porodnice v Podolí se nedávno přesouvala rovnou ze sousedního bazénu… Spokojený s průběhem 17. ročníku závodu, který patří také do série Gravel Bohemia Cupu, byl i jeho ředitel Zdeněk Rubáš, šéf cyklistické Sparty. „Myslím, že se to povedlo. Čekal jsem trochu víc lidí, ale nový termín a křížení se trochu s L´Étape zapříčinilo mírný úbytek. Rozhodla výkonnost už v prvních kopcích, pak to dojelo po dvojicích.“ Kompletní výsledky www.4timing.cz Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 24x fotek):INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2023/TourdeBrdy/ nebo Otevřít procházecí fotogaleriiTento článek má adresu
http://www.sparta-cycling.cz/clanek/1152/nabita-sezona-vitezove-tour-de-brdy-prijeli-rovnou-z-l´etape Zpět na úvodní stranu: HOME, nebo do Archívu |
Sparta Junior
Všechny zprávy Cykloakademie
Všechny zprávy Sparty B ![]() Reakce u článků
Příspěvky z fóraNejnovější diskusní vlákno: Kniha hostů - stálé vlákno Zobrazit všechna vlákna ve fóru |