Partner - sponzorKdo je kdoProfil: Petr Malán![]()
Nástěnka
Všechny zprávičky Kalendář
Tour de Brdy 8.červen 2024 Info 8. Červen 24 - So, 13:00 Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz Více událostí v kalendáři Z fotogalerie
Stojí za návštěvu
Sportimage
![]() aktuální sportovní informace Brdská stopa - info z Brd ![]() aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery BikeStream ![]() Cyklistický webzine Penzion - Výhledy na Brdy ![]() Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku. V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50. Tomáš Hrubý - Axiory ![]() Portfolio management - Tomáš Hrubý Více odkazů. ![]() ![]() |
ČlánekČP Pardubice: V kriteriu Jiří Nesveda na 2. místě![]() Čt - 30. Duben 2009, 00:00 - Jiří Sivák Vynikající účast na startu Křivkova memoriálu v Pardubicích garantovala pěkný sportovní zážitek. Na start sa postavily kompletní týmy PSK, Windoors, Dukly Praha, Dukly Brno, sparťanské barvy hájila šestice závodníků Faltus, Krotký, Okrouhlický, Nesveda, Vobora a Zelinka. V kriteriu na 50 okruhů se bodovaly průjezdy 2-1 body a každý pátý okruh 5-3-2-1 body. Od startu nabral peloton vysoké tempo, o každé průjezdové body se tvrdě spurtovalo a zde se projevila početní převaha závodníků PSK a Windoorsu. V polovině závodu vedl německý spurtér André Schulze s menším náskokem před Martinem Boubalem. Jiří Nesveda se v této fázi závodu pohyboval na 3-5 místě, se svým výkonem nebyl příliš spokojen: ,, V první polovině závodu se mi nejelo dobře, nemohl jsem se dostat do tempa a nedařilo se mi vyhrávat velká bodování. " V druhé polovině závodu však nastává obrat, soupeřům již začínají docházet síly a Nesveda se začíná postupně dotahovat na čelo závodu. Závěr kriteria se již odehrává ve sparťanské režii, a vítězství v posledních třech spurtech katapultuje Jirku Nevedu na druhé místo: ,,Kluci eliminovali veškeré pokusy o únik a ještě mi perfektně rozjížděli spurt. Tady se projevila obrovská zkušenost Richarda Faltuse, který mě vždy nekompromisně dovezl 200 metrů před cíl a pak už to bylo jen na mě. Obrovský kus práce odvedli ale i ostatní, vůbec to dnes nebylo proti přesile silných týmů jednoduché!" Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 2x fotek):INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2009/pardubice/ nebo Otevřít procházecí fotogaleriiTento článek má adresu
http://www.sparta-cycling.cz/clanek/272/cp-pardubice:-v-kriteriu-jiri-nesveda-na-2-miste Zpět na úvodní stranu: HOME, nebo do Archívu |
Sparta Junior
Všechny zprávy Cykloakademie
Všechny zprávy Sparty B ![]() Reakce u článků
Příspěvky z fóraNejnovější diskusní vlákno: Kniha hostů - stálé vlákno Zobrazit všechna vlákna ve fóru |