Partner - sponzorKdo je kdoProfil: AC SPARTA PRAHA cycling 2018![]()
Nástěnka
Všechny zprávičky Kalendář
Tour de Brdy 8.červen 2024 Info 8. Červen 24 - So, 13:00 Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz Více událostí v kalendáři Z fotogalerie
Stojí za návštěvu
Sportimage
![]() aktuální sportovní informace Brdská stopa - info z Brd ![]() aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery BikeStream ![]() Cyklistický webzine Penzion - Výhledy na Brdy ![]() Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku. V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50. Tomáš Hrubý - Axiory ![]() Portfolio management - Tomáš Hrubý Více odkazů. ![]() ![]() |
Článek,,Rund um die Nürnberger Altstadt"Po - 14. Září 2009, 08:00 - Jiří Sivák Velice rychlý závod absolvovali závodníci Sparty v Norimberku na závodě 1.1. UCI, když 120 kilometrů ulicemi města absolvovali průměrnou rychlostí přes 46 kilometrů za hodinu. Vítězem závodu se stal ital Gavazzi z PRO-TOUR týmu Lampre, Tomáš Hrubý jako nejlepší sparťan obsadil 32. místo. Ve druhém okruhu se peloton rozdělil, čele závodu jelo 38 závodníků, Sparta zde měla Ondřeje Zelinku. Odstup od hlavního pole se pohyboval kolem jedné minuty. V polovině závodu se vedoucí skupina díky neustálým nástupům závodníků týmu Lampre rozpadla, vepředu zůstala osmička jezdců, zbytek vedoucí skupiny včetně Zelinky byl pohlcen pelotonem. V hlavním poli nástup stíhal nástup a tak odjeli další dvě skupiny, s osmi a čtyřmi závodníky. V této fázi závodu měl bohužel defekt nejlepší sparťanský spurtér Jiří Nesveda, který se po zranění dostává do znamenité formy: ,, Někdo mi hodil vlnu, musel jsem se v padesátikilometrové rychlosti uhnout a trefil jsem kámen, který mi prořízl gumu. Po výměně kola se to už v takhle rychlém závodě nedalo dojet“, vysvětluje zklamaný Jiří Nesveda. Z vedoucí skupiny nastoupil v posledním kole Ital Gavazzo a osamoceně si dojíždí pro vítězství, Tomáš Hrubý pak obsadil ve spurtu celkově 32. místo. Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 61x fotek):INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2009/norimberk/norimberk/norimberk/ nebo Otevřít procházecí fotogaleriiTento článek má adresu
http://www.sparta-cycling.cz/clanek/320/-rund-um-die-nurnberger-altstadt" Zpět na úvodní stranu: HOME, nebo do Archívu |
Sparta Junior
Všechny zprávy Cykloakademie
Všechny zprávy Sparty B ![]() Reakce u článků
Příspěvky z fóraNejnovější diskusní vlákno: Kniha hostů - stálé vlákno Zobrazit všechna vlákna ve fóru |