Partner - sponzorKdo je kdoProfil: Jiří Nesveda
Nástěnka
Všechny zprávičky Kalendář
Tour de Brdy 8.červen 2024 Info 8. Červen 24 - So, 13:00 Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz Více událostí v kalendáři Z fotogalerie
Stojí za návštěvu
Sportimage
![]() aktuální sportovní informace Brdská stopa - info z Brd ![]() aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery BikeStream ![]() Cyklistický webzine Penzion - Výhledy na Brdy ![]() Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku. V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50. Tomáš Hrubý - Axiory ![]() Portfolio management - Tomáš Hrubý Více odkazů. ![]() ![]() |
ČlánekNebojsa Jovanovič druhý v etapě závodu Tour of Egypt.So - 14. Únor 2009, 18:33 - Jiří Sivák Nová sparťanská posila v dresu srbské reprezentace se pěkně uvedla na začátku sezóny, kdy se podařilo ,,Nešovi“ Jovanovičovi obsadit druhé místo v předposlední etapě závodu Tour of Egypt, kategorie 2.2 UCI. V náročné 143 kilometrů dlouhé etapě, kdy teplota dosahovala 33 stupňů, se vedoucí skopina v závěru roztrhala a Nebojsa si osamoceně dojel pro druhé místo. ,, První etapy jsem se rozjížděl, forma je taková jako je- není to špatné, ale ještě mi chybí najeté kilometry. Dnes se mi jelo hodně dobře, zvykl jsem si na vedra která zde panují, bylo opět přes 30 stupňů, hodně foukalo. Do cíle jsem přijel sólo na druhém místě, celkově jsem do desítky, to na začátek sezony není vůbec špatné. Vždyť jsem si jel do Egypta de facto zatrénovat v teple. Zítra nás čeká poslední etapa, potom se přesunu do Čech, musím si vyřídit všechny potřebné dokumenty. A od 25.2. máme týmové soustředění na Malorce, vracíme se v polovině března.“ Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 2x fotek):INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2009/tour-of-egypt/ nebo Otevřít procházecí fotogaleriiTento článek má adresu
http://www.sparta-cycling.cz/clanek/258/nebojsa-jovanovic-druhy-v-etape-zavodu-tour-of-egypt Zpět na úvodní stranu: HOME, nebo do Archívu |
Sparta Junior
Všechny zprávy Cykloakademie
Všechny zprávy Sparty B ![]() Reakce u článků
Příspěvky z fóraNejnovější diskusní vlákno: Kniha hostů - stálé vlákno Zobrazit všechna vlákna ve fóru |