Partner - sponzorKdo je kdoProfil: Jiří Sivák
Nástěnka
Všechny zprávičky Kalendář
Tour de Brdy 8.červen 2024 Info 8. Červen 24 - So, 13:00 Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz Více událostí v kalendáři Z fotogalerie
Stojí za návštěvu
Sportimage
![]() aktuální sportovní informace Brdská stopa - info z Brd ![]() aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery BikeStream ![]() Cyklistický webzine Penzion - Výhledy na Brdy ![]() Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku. V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50. Tomáš Hrubý - Axiory ![]() Portfolio management - Tomáš Hrubý Více odkazů. ![]() ![]() |
ČlánekMR v časovce: Tomáš Okrouhlický bronzový, Ladislav Fabišovský na 4. místě!![]() Pá - 26. Červen 2009, 12:42 - Jiří Sivák Fantastický výkon předvedl Tomáš Okrouhlický v časovce na Mistrovství republiky, kdy dokázal navázat na své předešlé výkony v boji proti chronometru a vybojoval bronzovou medaili. Skvělý výsledek pro Spartu pak završil 4. místem Ladislav Fabišovský a potvrdil tak své mimořádné časovkářské schopnosti. Po nezbytné dopingové kontrole rozebral průběh mistrovské časovky Tomáš takto: Na start jsem se postavil v 18:51, čtvrt hodiny po Fábovi. Po opatrném průjezdu náměstím začal opravdový boj s časomírou. První stoupání najíždím dost svižně a tempo držím až na horizont kde dále zrychluji. Ve druhém, následujícím kopci už se víc kontroluji a srovnávám s kopcovitým charakterem trati. Následuje svižný sjezd v němž mi trochu dochází převody, ale dole už je vše v pořádku a blížím se k prvním soupeřům a obrátce. Tou dobou už pořádně fouká a začíná pršet. Déšť přechází v pořádný liják a krupobití. Postupně předjíždím několik závodníků a po těžkém kopci začínám klesat zpět k městu. V hustém dešti mám problém dobrzdit a tak zde ztrácím cenné vteřiny. Užší nerovnou silnici, stajně tak i dlážděné náměstí s množstvím kanálů jedu místy až zbytečně opatrně. Vše se opakuje za pomalu ustávajícího deště. Do cíle jsem dojel v čase těsně pod 49:30. Na závěr ještě několik technických poznámek: -záměnou kombinéz a tím i čísel jsme lehce zamotaly hlavy jak pořadatelům, tak soupeřům -naše speciály SPECIALIZED budily zaslouženou pozornost veřejnosti i závodníků -zajímavá byla volba předních kol. Já vezl loukoť, Fába vysoký ráfek. I soupeři hodně váhali jakou variantu zvolit. Nakonec byl poměr vyrovnaný. -převody: zatímco můj Spešl vezl klasickou kombinaci 53/39 -11/21, Fába volil 55/42-11/23. Na této trati se jeho varianta ukázala jako vhodnější Výsledky: 1. Raboň (Columbia High Road) 48:26 2. Kozubek (PSK Whirlpool Author) -56 3. Okrouhlický( Sparta Praha) -1:01 4. Fabišovský ( Sparta Praha) -1:46 5. F. Klouček (PSK Whirlpool Author) -1:57 6. Bárta (ARBÖ Junkers) -2:29. Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 4x fotek):INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/Fotogalerie-2009--M-CR-Banovce/ nebo Otevřít procházecí fotogaleriiVaše reakce:Reakce jsou řazeny od nejstarších po nejnovější.-Přidat příspěvek
St - 8. Červenec 2009, 10:06
Gratulace Tomovi. Jezdec do 25 let a na české poměry dost válí.
MČR 2008 ITT 10.flek UCI 2.2. ITT 3.flek MČR 2009 ITT 3.flek hned za Frantou Raboňem a Standou Kozůbkem !!!
Toto je příspěvek č. 89 - Reagovat
Tento článek má adresu
http://www.sparta-cycling.cz/clanek/295/mr-v-casovce:-tomas-okrouhlicky-bronzovy-ladislav-fabisovsky-na-4-miste! Zpět na úvodní stranu: HOME, nebo do Archívu |
Sparta Junior
Všechny zprávy Cykloakademie
Všechny zprávy Sparty B ![]() Reakce u článků
Příspěvky z fóraNejnovější diskusní vlákno: Kniha hostů - stálé vlákno Zobrazit všechna vlákna ve fóru |