Partner - sponzorKdo je kdoProfil: František Honsa![]()
Nástěnka
Všechny zprávičky Kalendář
Tour de Brdy 8.červen 2024 Info 8. Červen 24 - So, 13:00 Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz Více událostí v kalendáři Z fotogalerie
Stojí za návštěvu
Sportimage
![]() aktuální sportovní informace Brdská stopa - info z Brd ![]() aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery BikeStream ![]() Cyklistický webzine Penzion - Výhledy na Brdy ![]() Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku. V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50. Tomáš Hrubý - Axiory ![]() Portfolio management - Tomáš Hrubý Více odkazů. ![]() ![]() |
ČlánekJiří Nesveda třetí v Soběslavi.Ne - 11. Duben 2010, 16:56 - Jiří Sivák Sparta se v sobotu postavila na start kriteria v Soběslavi, kde obhajovala vítězství z loňského roku. Závod se jel na 50 okruhů, na závodníky čekalo v krajně nepříznivém počasí 75 kilometrů. Body se přidělovali za průjezdy, a to 2+1 bod, každé páté kolo potom získali první čtyři závodníci 5,3,2,1 bodu, poslední spurt byl ohodnocen dvojnásobně. Zhruba v polovině závodu se podařilo odjet Milanu Kadlecovi, na kterého se dotáhl Martin Bína. Spolu pak kroužili několik kol spolu a vytvořili si tak před ostatními závodníky rozhodující bodový náskok. Po jejich dojetí se pokoušel Jiří Nesveda alespoň dotáhnou na druhé místo a díky Několika vyhraným bodování se ke Kadlecovi přiblížil na 11 bodů. 8 kol před cílem a odjela z pelotonu čtveřice Nesveda, Zelinka, Kadlec, Bína a Bína si první místo ohlídal, stejně tak Kadlec druhé. ,, V týdnu jsem využil pěkného počasí a objel jsem tři těžké tréninky na sílu, takže dnes se mi sice nejelo špatně, trochu mi ale chyběla rychlost. V dlouhých spurtech jsem neprohrál, v těch krátkých to ale nebylo ono. Škoda, že jsme si nechali Bíniče s Kadlínim odjet, bodová ztráta se pak při tomto způsobu bodování těžko dohání.“ komentoval po závodě Jirka Nesveda. Pořadí: 1. Martin Bína – Budvar Tábor 2. Milan Kadlec – ASC Dukla Praha 3. Jiří Nesveda - AC Sparta Praha /> 4. Ondřej Zelinka – Velo CB 5. Václav Hlaváč – AC Sparta Praha /> Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 86x fotek):INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2010/sobeslav/ nebo Otevřít procházecí fotogaleriiVaše reakce:Reakce jsou řazeny od nejstarších po nejnovější.-Přidat příspěvek
Ne - 11. Duben 2010, 19:36
Majzliku šlape Ti to, jen tak dál!
Jo a jsem rád, že jsi konečně přidal i foto největšího lovce králíků- Lašíka. ![]() ![]() Doufám, že je Hrubián Ok.. ![]() Email: turtle
![]() ![]() ![]()
Toto je příspěvek č. 123 - Reagovat
nesv - Reakce na příspěvek č. 123
St - 14. Duben 2010, 12:09
myslíš medvědobijce? to víš, musel si jet ověřit, zda se páníček nefláká
![]()
Toto je příspěvek č. 124 - Reagovat
Tom: Hlavan - Reakce na příspěvek č. 123
Po - 19. Duben 2010, 09:26
Tě pic malorčani. Jo už jsem ok. Ale zadek po hlavanu bolel, ale rány se hojí rychle a už zase řádím
![]() Email: tomac1
![]() ![]()
Toto je příspěvek č. 125 - Reagovat
Tento článek má adresu
http://www.sparta-cycling.cz/clanek/350/jiri-nesveda-treti-v-sobeslavi Zpět na úvodní stranu: HOME, nebo do Archívu |
Sparta Junior
Všechny zprávy Cykloakademie
Všechny zprávy Sparty B ![]() Reakce u článků
Příspěvky z fóraNejnovější diskusní vlákno: Kniha hostů - stálé vlákno Zobrazit všechna vlákna ve fóru |