Partner - sponzorKdo je kdoProfil: Jakub Křikava
Nástěnka
Všechny zprávičky KalendářZ fotogalerie
Stojí za návštěvu
Sportimage
aktuální sportovní informace Brdská stopa - info z Brd aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery BikeStream Cyklistický webzine Penzion - Výhledy na Brdy Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku. V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50. Tomáš Hrubý - Axiory Portfolio management - Tomáš Hrubý Více odkazů. |
ČlánekMallorcaPo - 2. Březen 2009, 20:41 - Ondřej Pávek Tak je to konečně tady. Sparťanští cyklisté se dočkali a 25. února odletěli na první letošní cyklistické soustředění na Malorku, kde je čeká jarní najíždění kilometrů. Sešli se tu všichni, tedy včetně zahraniční posily Nebojsy Jovanoviče, jen Richard Faltus se k týmu přidá později. Vzhledem k velmi špatné kvalitě hotelového připojení k internetu, Vám bohužel nemůžeme poskytnout více fotografií. Ukázka fotek z fotogalerie (celkem 17x fotek):INFO: Celou fotogalerii k tématu naleznete zde: Fotogalerie/2009/malorca/ nebo Otevřít procházecí fotogaleriiVaše reakce:Reakce jsou řazeny od nejstarších po nejnovější.-Přidat příspěvek
Po - 2. Březen 2009, 21:58
Já remcám jen co se týče nadrámec tréninkového plánu!!!
Toto je příspěvek č. 58 - Reagovat
St - 4. Březen 2009, 16:27
kedy bude trening okolo ostrova,to si nesmiem nechat uuujst, to urcite priiidem...
Toto je příspěvek č. 59 - Reagovat
St - 4. Březen 2009, 22:50
Výborná parta, byla perfektní zábava!!!! Rád jsem kluky na Mallorce poznal a pohostil!
Toto je příspěvek č. 60 - Reagovat
Pávis - Reakce na příspěvek č. 59
Čt - 5. Březen 2009, 10:30
Prázdno, přijeď okamžitě, chybíš nám tu do tahu
Toto je příspěvek č. 61 - Reagovat
Hrubián: Tah - Reakce na příspěvek č. 61
Čt - 5. Březen 2009, 10:47
Mě tu teda Prázdnův tah moc nechybí...
Počkej? Jakej tah si myslel? Ten cyklo nebo ten druhej To je jedno... po obouch jsem byl vždycky zrušenej.
Toto je příspěvek č. 63 - Reagovat
Čt - 5. Březen 2009, 11:52
hehehe, včera parádní večer, až na ten můj běh z Palmy do Arenalu
díky Milošovi za báječné pohoštění, Oléééé!!!!
Toto je příspěvek č. 64 - Reagovat
Čt - 5. Březen 2009, 16:19
..hrubiane nechcel si napiiisat miesto ,,zrusenej,, ... ,, vzrusenej,, coooo
Toto je příspěvek č. 65 - Reagovat
Tento článek má adresu
http://www.sparta-cycling.cz/clanek/259/mallorca Zpět na úvodní stranu: HOME, nebo do Archívu |
Sparta Junior
Všechny zprávy Cykloakademie
Všechny zprávy Sparty B RSS vlákno (B) Reakce u článků
Příspěvky z fóraNejnovější diskusní vlákno: Kniha hostů - stálé vlákno Zobrazit všechna vlákna ve fóru |